Design a site like this with WordPress.com
Iniciar

Mikä on infografiikka? Esimerkkejä…

Sentiment Analysis Infographic Template

kuva:https://pt.venngage.com/templates/infographics/social-media-sentiment-analysis-a1b78129-6ca4-4227-afe0-bf356036f927

Happiness Tips Infographic Template

kuva:https://pt.venngage.com/templates/infographics/5-happy-tips-428b5552-8502-43a2-b457-43544c89f65b

Infographia on työkalu, joka välittää tietoa käyttämällä kuvia, piirustuksia ja muita graafisia visuaalisia elementtejä. Yleensä infografiikka on tekstin mukana, ja se toimii didaktisena ja yksinkertaisena tiivistelmänä kirjallisesta sisällöstä.
Infografiat ovat hyödyllisiä monilla eri aloilla, akateemisesta ympäristöstä (esimerkiksi tieteellisten teosten esitykset) ammatilliseen ympäristöön (journalistisissa teksteissä, yritysprojektien esityksissä jne.).
Infografian etuna on sen kyky yksilöidä visuaalisesti lähestyttävän kohdeyleisön tyypin, teeman, osaamisalueen mukaan. Koska graafinen esitys on visuaalinen työkalu, se on erittäin tärkeä sen oikean tulkinnan kannalta.
Hyvä infografiikka on esitettävä järjestäytyneesti helpottamalla sen sisältämien tietojen ymmärtämistä eri tasoilla, esimerkiksi teknikosta muuhun kuin asiantuntijaan.
Tällä hetkellä on olemassa useita ohjelmistoja, jotka helpottavat kaikentyyppisille käyttäjille tarkoitettujen online -infografioiden luomista.

Advertisement

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s

%d bloggers gostam disto: