Design a site like this with WordPress.com
Iniciar

Graafisen näyttö

Asiakastyöprojekti:

PIKKUHYRRÄ OY
Lastenvaate- ja tavarakirppis

Vilhonkatu 6, 24100 SALO
Sähköposti: pikkuhyrra@gmail.com
041 313 0106

Perustanut Janni Portaankorva ja Suvi Heikkilä Tammikuussa 2021. Nykyinen omistaja kuitenkin vainminä, Janni.

Lastenvaate- ja tavarakirppis aivan Salon keskustassa. Avarat ja valoisat tilat, jossa suurin osa sisustuksesta on tehty ympäristöä kunnioittaen kierrätysmateriaaleista. Pöytiä on kahden kokoisia ja pöytävuokraan sisältyy aina ylläpito. Asiakas ei siis tarvitse arjen kiireessä miettiä kirpparipöydän siisteyttä, vaan käyttää sen ajan vaikka itsesi hemmotteluun. Itsepalvelukirpputorin lisäksi järjestetään aika ajoin erilaista toimintaa lapsille ja vanhemmille (seuraa Facebookin päivityksiä).

Pikkuhyrrässä pienet asiakkaat voivat viettää aikaa leikkipaikassa lukien, leikkien tai vaikka Nintendoa pelaten, samalla kun aikuiset tekevät löytöjä.

Yritys palvelee myös huomioineet perheen pienimmät, löytyy rauhallinen huone vaipanvaihdolle sekä imetykselle. Huoneesta löytyy kosteuspyyhkeitä, vaippoja sekä unohduksen sattuessa muutama vaihtovaate. Myös mikroa saa tarvittaessa käyttää.

Pöydän saat kätevästi varattua varausjärjestelmästä, josta voit myös seurata omaa myyntiäsi!

https://pikkuhyrra.fi/

Yhteydenoton valmistettu, asiakkaan hankinta: Googlasin joitain Salon liikkeitä, joten valitsen kaupat, joille aion lähettää sähköpostia.

Työjärjestys:

Asiakastyön suunnittelu ja toteuttaminen – kuinka paljon aikaa käytit tähän?
Neuvotella asiakkaan kanssa – kuinka paljon aikaa käytit tähän?
Suunnitella – kuinka paljon aikaa käytit tähän?

Valmistaa ja luovuttaa. – kuinka paljon aikaa käytit tähän?

Aloitus
Graafisen työn asiakkaamme on Pikkuhyrrä Oy. Kävimme, minä ja opettaja Miranda paikan päällä visiitillä puodissa, ja keskustelimme omistajan kanssa, suoritettavan työn toiveista. Tilaajan toive oli, että juliste julkaistaisiin paikoissa kaupungissa mainoksena. Sovimme, että se tehdään A 4- kokoisena.

Asiakkaan toiveet:

JULISTE MAINOS KAUPPOIHIN

Asiakas sanoi että hänellä ei ollut paljoin ideoita, mutta oli tärkeä olla yrityksen yhteystiedot, logo ja aukioloajat mainoksessa. Minä laitoin sanan tervetuloa, mutta asiakas pyysi ottamaan sen pois. Asiakasa kertoi että tekstiosiot saisivat myös olla allekkain, ei eri tasossa allekkain.

Asiakas halusi eloisia, kirkkaita värejä. Logossa on punainen, keltainen, vihreä, sininen ja lila.

  • Värikäs ( logon värit)
  • Lapsille suunnattu
  • Aukioloajat, osoite, nettisivu, puh.

Mistä sinä sait inspiraatiota? Katsoitko muiden lastenkauppojen mainoksia/nettisivuja/some-sivuja? Katsoitko Pikkuhyrrän nettisivuja ja tuotteita? Saitko inspiraatiota Pikkuhyrrän kaupasta? Liitä tähän linkkejä/videoita/kuvia.

Sain inspiraatiota pikkuhyrrä Oy:n sisustuksesta, yrityksen sivusta ja sosiaalisista verkostoista. Etsin netistä myös Brasilian ja Suomen lasten liikkeiden mainoksia.

http://boletimatitude.iorm.org.br/iorm-promove-brecho-de-brinquedos-e-roupas-infantis-usados-em-orlandia/e-card-brecho-infantil-01/
https://myllypuro.fi/kirpputori-myllypuron-monipuolisessa-palvelukeskuksessa-ma-25-1-2016-klo-10-15-2/

käsintehdyt luonnokset

Paperille tehdyt luonnokset:
Monien luonnosten tekeminen joidenkin sijaan auttaa luomaan ainutlaatuisimmat ja kekseliäimmät tuotokset. Kun muutama luonnos oli valmis, valitsin parhaat paperiluonnokset saadakseni työn tehtyä kuvittajana. 8 erilaista säkeistöä luotiin, mutta asiakkaalle lähetettiin vain neljä, jotta hän voisi kertoa minulle, mistä hän piti eniten ja mitä mahdollisia muutoksia hän haluaisi.

Paperi luonnoksista Illustratoriin
Seuraavaksi lähdin työskentelemään Adobe Illustratorilla. Minä puhtaaksi osan paperi luonnoksista ja lähetin kuvat asiakkaalle, jotta hän voisi kertoa, mitä mieltä on tekemistäni töistä, ja mistä hän pitäisi eniten.

Mitä palautetta sait asiakkaalta? Tykkäsikö hän?

Lähetin 4 versiota, ja hän valitsi kaksi suosituinta. Eli pyöreät muodot sekä se missä oli ukkelit. Hän haluaisi myös, että sähköpostissa on @-merkki. Tekstiosien tulee olla myös suunnitelmassa toistensa alapuolella, ei toistensa alapuolella.

Hän piti siitä pienten korjausten jälkeen, hän pyysi vielä yhden toiveen: . Eli ehkä kesällä maanantaisin ne eivät ole auki, joten siellä on juliste niin varmasti valmiina, että hän saisi versiota molemmista, joissa aukioloajat maanantaina luin kiinni.. Molemmat versiot ovat todella onnistuneita ja hän kysyi mistä niitä voi tilata ja mihin hintaan jos loppuvat?

Oman työn arviointi:

Työ eteni mielestäni erittäin hyvin.

Suunnitelmani oli periaatteessa kuin lopputulos, sillä muutokset olivat pieniä ja tuskin muuttuneet ollenkaan.

Olin yllättynyt tilaajan valinnoista, sillä hän ei valinnut työläämpää versiota, mutta se ei muuttanut suunnitelmia.

Minä onnistuin oppimaan lisää illustratorin käyttöä, työkaluja, asiakas työssä : lasten fiilis esim. ” ukkelit “.

Minun täytyy harjoitella enemmän kuvittajaa ollakseni ammattilainen.

Seuraavasta projektista haivan enemmän haasteita Illustratorin käyttöä.

Advertisement

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s

%d bloggers gostam disto: